YouTube Remix ar putea inlocui Google Play Music

YouTube Remix si Google Play Music

Daca Google lanseaza YouTube Remix, un serviciu de abonament pentru muzica, va retrage serviciul de streaming dupa 7 ani de functionare, a raportat marti Droidlife. Acest lucru s-ar putea intampla pana la sfarsitul acestui an, utilizatorii Google Play Music fiind impinsi spre noul serviciu.
Google YouTube a mentionat ca a anuntat anterior combinarea echipelor de produs YouTube Music si Google Play Music, insa nu a anuntat nimic in legatura cu retragerea Google Play Music.
„Muzica este foarte importanta pentru Google, deci este important sa avem o oferta care sa raspunda nevoilor consumatorilor si artistilor”, a declarat un purtator de cuvant al YouTube. „Nimic nu se va schimba pentru utilizatorii de astazi si vom oferi suficiente notificari inainte de efectuarea oricarei modificari”.
YouTube Remix ar putea inlocui Google Play Music

YouTube Remix ar putea inlocui Google Play Music

Youtube Remix, care va include streaming on-demand si videoclipuri incorporate de pe YouTube, era asteptat in luna martie, a raportat Bloomberg in decembrie. Serviciul inca neanuntat ar marca a treia incercare a companiei-mama Alphabet de a concura cu rivalii Apple si Spotify.

Google Play Music

Google Play Music a fost introdus de Google in 2011. In 2014 Google a lansat YouTube Music Key, un serviciu de abonament care oferea videoclipuri muzicale si cantece fara reclame pe YouTube pentru 10 dolari pe luna. Google a modificat numele in YouTube Red in 2015 si l-a extins la toate tipurile de videoclipuri YouTube.
YouTube are un drum lung de parcurs pentru a ajunge din urma Apple si Spotify, cu toate acestea. Spotify are peste 71 de milioane de utilizatori platitori, in timp ce Apple Music are aproximativ 38 de milioane de abonati.
Eu prefer Spotify pentru simplitatea cu care se pot cauta melodiile dar sunt deschis si altor platforme depinde de varietatea de oferte si care va fi pretul.
avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Inscrie-te  
Notificare la