Youtube a sters 8.3 milioane de videoclipuri in 3 luni

Youtube a sters videoclipuri

YouTube a publicat un raport privind moderarea continutului video. In acest raport Youtube anunta ca a eliminat 8,3 milioane de videoclipuri pentru incalcarea regulamentului sau in perioada octombrie-decembrie 2017.

Raportul companiei a fost publicat pe fondul cresterii numarului de plangeri privind incapacitatea companiei de a combate continutul extremist si abuziv. YouTube, este una dintre companiile cu activitate in mediul online.

Youtube a sters videoclipuri

Youtube a sters videoclipuri

Reprezentantii site-ului sustin ca raportul este un prim pas important in rezolvarea problemei. YouTube a anuntat intr-o postare pe blogul companiei ca a eliminat peste 8 milioane de videoclipuri din care 6.7 milioane de materiale video au fost marcate ca fiind abuzive de sistem.

Anul trecut, compania a anuntat ca doreste sa sporeasca numarul de angajati care lucreaza pentru a detecta continutul abuziv la 10.000 de persoane pana la sfarsitul anului 2018. Reprezentanții YouTube spun acum ca sunt aproape de a atinge acest obiectiv.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
YouTube Remix ar putea inlocui Google Play Music - Socializez.ro Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Inscrie-te  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare la
trackback

[…] sunt deschis si altor platforme depinde de varietatea de oferte si care va fi pretul. Citeste si Youtube a sters 8.3 milioane de videoclipuri in 3 luni aplicatii de muzica Apple Music google Google Play Music muzica spotify YouTube Music Key YouTube […]