Sistemul de gestionare a datelor personale Apple

Sistemul de gestionare a datelor personale la Apple

Apple va modifica sistemul de gestionare a datelor personale pentru dispozitive si servicii cloud, conform reglementarilor mai stricte ale Uniunii Europene. Acest lucru se intampla in conditiile in care Facebook este intens criticata pentru nerespectarea confidentialitatii datelor utilizatorilor, transmite Bloomberg.

Apple va schimba sistemul de gestionare a datelor personale

Apple va schimba sistemul de gestionare a datelor personale

Apple a anuntat ca in urmatoarele luni va actualiza pagina sa web destinata administrarii datelor personale, pentru a permite utilizatorilor sa descarce o copie a tuturor datelor stocate la companie. Site-ul va mai permite clientilor sa corecteze informatiile personale, sa isi dezactiveze temporar contul sau sa il stearga complet.

Modificarile au rolul sa respecte Reglementarile Generale privind Protecţia Datelor (General Data Protection Regulation – GDPR) ale UE, care vor intra in vigoare pe 25 mai, a anunţat Apple.

In ultimul update IOS 11.3 apare  un buton care permite dezactivarea unei funcţii controversate care incetinea iPhone-urile cu baterii mai vechi pentru a evita inchiderea telefoanelor.

Noile optiuni referitoare la confidentialitate vor fi disponibile pentru utilizatorii din Europa la inceputul lunii mai, iar ulterior si pentru alte state.

Citeste si Android sau IOS, ce utilizatori sunt mai fideli?

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Inscrie-te  
Notificare la