Miscarea Romania Impreuna – partid creat de Dacian Ciolos

Miscarea Romania Impreuna

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a depus la tribunal actele pentru infiintarea partidului Miscarea Romania Impreuna (RO+), desprins din platforma civica Romania 100.

Dacian Ciolos a spus:
„In decembrie anul trecut am anuntat ca din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid politic. Vreau sa va anunt ca astazi de dimineata a fost depusa la tribunal cererea de inregistrare a unui nou partid politic iesit din platforma. Este vorba de partidul Miscarea Romania Impreuna. Am decis sa facem si acest pas, e primul pas, acela de cerere a inregistrarii. Astazi facem anuntul demersului pe care l-am facut, si nu al lansarii partidului, il vom lansa cand va exista ca atare”.

Miscarea Romania Impreuna s-au depus actele pentru infiintarea partidului

Miscarea Romania Impreuna s-au depus actele pentru infiintarea partidului

„In document veti vedea ca, pe langa Statut, in programul politic noi am dezvoltat mai degraba intr-o prima faza in jurul acestor valori – onestitate, competenţa, bun simţ, transparenta, credinta ca fiecare om e important, ca un proiect de reconstructie trebuie facut in jurul oamenilor si al valorilor lor si ca toate solutiile trebuie sa aiba la baza aceste valori. Veti gasi in manifestul politic niste valori pe care vi le propunem, un mod de a vedea lucrurile si pe care apoi, cu ceea ce am acumulat deja in activitatile desfasurate deja obiectivul este ca in lunile urmatoare, pana la momentul lansarii efective, sa adaugam la aceasta fundatie si solutiile pe care le propunem pe teme mari. Membrii fondatori si-au asumat pur si simplu un rol administrativ, partidul este al tuturor celor care au investit in aceasta platforma”.

Tot astazi, Dacian Ciolos a anuntat si lansarea site-ului romaniaimpreuna.ro

Citeste si Dacian Ciolos a anuntat ca isi face partid

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Inscrie-te  
Notificare la