Ionut Misa a fost numit astazi sef al ANAF

Ionut Misa – fost ministru al finantelor a fost numit sef ANAF

Decizia privind numirea fostului ministru de Finante Ionut Misa in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, semnata de premierul Viorica Dancila, a fost publicata, miercuri, in Monitorul Oficial.

Ionut Misa seful ANAF

Ionut Misa seful ANAF

Monitorul Oficial a publicat si decizia privind eliberarea din functia de presedinte al ANAF a Mirelei Calugareanu. Ionut Misa, fostul ministru de Finante, a fost propus sef al ANAF de catre ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Ionut Misa a fost ministru al Finantelor inaintea lui Eugen Teodoriovici, iar la schimbarea din ianuarie 2018, Misa a declarat: „Un mandat greu cu foarte multe provocari, cu multe masuri din programul de guvernare de realizat. Banuiesc ca ati vazut situatia centralizata. E ministerul care a realizat cele mai multe masuri din programul de guvernare”.

Ionut Misa este considerat a fi artizanul Revolutiei Fiscale, anterior numirii sale ca ministru de Finante, in 2017, ocupand functia de director al Directiei Marii Contribuabili din cadrul ANAF.

Sursa: Mediafax

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Inscrie-te  
Notificare la