Bugetul TAROM a fost aprobat de Guvern

Bugetul TAROM a fost aprobat de Guvern

Dupa 10 de ani de pierderi, TAROM ar putea avea profit in acest an. Acest lucru se spera in bugetul TAROM, aprobat de guvern. Veniturile companiei ar putea fi cu 21% mai mari in acest an, TAROM facand investiţii de 440 milioane de lei.

Bugetul TAROM a fost aprobat de Guvern

Bugetul TAROM a fost aprobat de Guvern

Veniturile previzionate ale TAROM sunt cu 21,3% mai mari in acest an decat cele de anul trecut, pana la 1,5 miliarde de lei, potrivit bugetului pentru anul 2018, propus de catre conducerea companiei si aprobat prin Hotarare de Guvern. Potrivit companiei Tarom, profitul brut din acest an va atinge 27.470 de lei, veniturile totale fiind estimate la 1,5 miliarde de lei, dupa ce, in ultimii zece ani, compania a raportat pierderi in fiecare an.

„Bugetul TAROM pe anul 2018 este in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut cu 21,3%. Veniturile companiei vor depasi in 2018 suma de 1,504 miliarde de lei”, se arata in comunicatul companiei. In plus, pentru anul 2018, Tarom a prevazut o suma de 440,25 milioane de lei pentru investitii.

„Din aceasta suma, peste 10% sunt fonduri destinate investitiilor pe sectorul IT. Cresterea totala la capitolul investitii este de 64,4%, fata de bugetul companiei pentru anul 2017”, se spune in comunicat.  Principalii competitori ai companiei sunt Wizz Air, Blue Air şi Ryanair.

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Inscrie-te  
Notificare la